Een loods is een begrip wat de meeste mensen wel kennen. Een loods is simpelweg een opslagplaats voor een bedrijf. Een loods wordt gebruikt door vooral bedrijven met een grote opslag en grote fysieke producten. Een loods ligt vaak op een bedrijventerrein of ander soort industrieterrein. Een loods, ook wel hangar genoemd, is een grote plaats dat tegenwoordig vaak gecombineerd met een kantoorruimte of andere ruimtes met betrekking tot het bedrijf of de desbetreffende bedrijven.

Een hangar wordt vaak gebruikt voor opslag van voertuigen. Hierbij gaat het voornamelijk om auto’s, vrachtwagens en vliegtuigen. Een loods wordt gebruikt voor spullen dat niet rijden of varen. Een loods is vaak ingedeeld in verschillende rijen met schappen met daarop producten. Een hanger en een loods zien er hetzelfde uit alleen de binnenkant verschilt van elkaar.

Loods bouwenHoe realiseer je een loods voor jouw bedrijf?

Als je hebt besloten om een loods te realiseren voor jouw bedrijf en de desbetreffende producten is het vaak lastig om een loods te vinden. Een loods is vaak lastig te vinden én deze is al helemaal lastig te vinden als er wordt gezocht op een desbetreffende locatie. Een loods bouwen is dan ook vaak de enige optie. Echter hangt hier, voor alleen een loods, een torenhoog prijskaartje aan. Naast de loods zijn er dan ook vaak andere kosten die bij het bedrijf horen. De ideale tip voor deze blokkade en het probleem is combineren. Combineren is tegenwoordig alles.

Als je als bedrijf al in aanmerking moet komen voor een eigen opslag, zoals een loods, ben je over het algemeen wel een groot bedrijf. Het combineren van het kantoor, opslag, loods en een eventuele winkel/showroom is dan ook de ideale optie om alles te regelen. Door alles op één plek te hebben werkt alles fijner en is alles overzichtelijker. Dit geldt dan niet alleen voor de klant.

Een loods bouwen en alle andere bedrijfsaspecten en bedrijfsaccommodatie hieraan koppelen is meer dan alleen een hoog prijskaartje. Hier creëer je een investering door een stukje eigen bedrijventerrein te maken. Alles is op één plek en alles is daarnaast ook duidelijk voor iedereen. Een loods bouwen wordt vaak gerealiseerd door een bouwbedrijf. Ook zullen zij zorgen voor de andere ruimtes die een bedrijf nodig heeft. Denk hierbij aan een eventuele showroom of winkel maar ook kantoorruimtes en vergaderruimtes. Kortom, een grote investering maar zeker wel een waardige en mooie investering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *